Vad ska vi göra i sommar?

Ja, det kanske är en fråga ditt barn ställer dig och du vet inte riktigt vad du ska svara… främst på grund av brist på pengar.

Då är du varmt välkommen till en Makalös Semester!

Sveriges Makalösa Föräldrar bjuder ett begränsat antal ensamföräldrafamiljer/medlemmar (ca 20 st.) till tre dagars äventyr, upplevelser och gemenskap veckorna innan skolstart! Vi vänder oss särskilt till de familjer som av olika anledningar inte kunnat åka iväg någonstans i sommar. Eftersom antalet deltagare är begränsat, ber vi dig som är medlem och intresserad att maila till admin@makalosa.org, med en liten berättelse om dig och dina barn.

Du kan ansöka till denna vecka innehåller dagar fyllda med upplevelser, aktiviteter och gemenskap. Vi kommer att vara i Stockholm och planerar t.ex. att besöka museum, vara i naturen, spela spel m.m. Redan inbokade aktiviteter är Skansen och Etnografiska museet. Det kommer finnas viss tillgång till barnledare under dessa tre dagar. Du behöver bekosta din resa till Stockholm, samt frukost samt middag, men logi, lunch och aktiviteter kommer att vara kostnadsfria. För dig som har svårt att klara av egen-finansieringen, kan finnas möjlighet att söka ekonomiskt stöd.

Veckan är:

Vecka 33: tisdag 14-16 augusti (övernattning 14 och 15 augusti).

De gemensamma aktiviteterna kommer att ske ca kl. 9-17, därefter finns möjlighet att umgås mer med de andra deltagarna. Observera att övernattning sker i ett 12-bäddsrum på vandrarhem, såvida du inte själv ordnar din övernattning. Ansök senast sista juni till admin@makalosa.org, och skriv då också antal barn, ev. specialkost eller allergier, din adress, behov av övernattning.

 

Sveriges Makalösa Föräldrar
Klara södra kyrkogata 20
111 52 Stockholm

T: 070-202 30 10
E: ordforande@makalosa.org